σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η DÖHLE SEAFRONT Ιδρύθηκε το 2009, ξεκίνησε το ταξίδι της από ένα μικρό πρακτορείο ευρέσεως εργασίας ναυτικών μέχρι να γίνει ένα επιβλητικό όνομα στον παγκόσμιο ναυτιλιακό τομέα.

Αρχικά επικεντρωμένη στην παροχή εξαιρετικών Φιλιππινέζων ναυτικών για πλοία της DÖHLE, διευρύνθηκε το 2014, επεκτείνοντας την εμπειρία και εξειδίκευση της σε πλοιοκτήτες και διαχειριστές σε όλο τον κόσμο.

Η αποστολή μας: να ‘’καλλιεργήσουμε’’ μια δεξαμενή υψηλά εξιδεικευμένων Φιλιππινέζων ναυτικών, ικανών να ανταποκρίνονται στις διάφορες απαιτήσεις των διεθνών μας εταίρων πέρα από το δίκτυο Döhle.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ως βασικός παίκτης εντός του ομίλου Döhle, γνωστός για τη ναυτιλιακή του εξειδίκευση, η DÖHLE SEAFRONT έχει πρόσβαση σε μια εκτενή δεξαμενή πόρων.

Αυτό το πλεονέκτημα μας ανεβάζει ως την προτιμώμενη εταιρεία εύρεσης ναυτικών για απαιτητικούς διεθνείς πελάτες, διασφαλίζοντας έγκαιρη και αποτελεσματική παροχή πληρώματος προσαρμοσμένη στις εκάστοτε συγκεκριμένες ανάγκες.

Στη DÖHLE SEAFRONT, διαθέτουμε βαθιά κατανόηση των περίπλοκων/εξειδικευμένων  απαιτήσεων της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Αυτή η γνώση μας ωθεί να παρέχουμε με συνέπεια εξαιρετική αξία και ποιότητα στα πληρώματα μας. Οι ναυτικοί μας μας είναι σχολαστικά προετοιμασμένα να ξεπεράσουν τις υψηλές προσδοκίες του παγκόσμιου πελατολογίου μας, ενισχύοντας την ιδιότητά μας ως αξιόπιστου συνεργάτη στη διεθνή ναυτιλία.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Το 2023 σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη DÖHLE SEAFRONT, με το χαρτοφυλάκιο διαχείρισης μας να επεκτείνεται σε περίπου 170 πλοία, με ένα στιβαρό δυναμικό από 3.000  ναυτικούς. Αυτός ο στόλος, περιλαμβάνοντας πλοία τόσο του Ομίλου Döhle όσο και τρίτων, αποτελεί μαρτυρία της ευρείας επιρροής και δυνατότητάς μας στον ναυτιλιακό τομέα.

Η ανάπτυξή μας, ιδιαίτερα στην εξυπηρέτηση τρίτων πελατών, ήταν εντυπωσιακή. Από την επέκταση των υπηρεσιών μας, έχουμε δει μια σταθερή αύξηση τόσο στον αριθμό των πλοίων όσο και των ναυτικών υπό τη διαχείρισή μας.

Αυτή η ανάπτυξη δεν είναι μόνο ένδειξη της εξειδίκευση μας αλλά σηματοδοτεί επίσης την εμπιστοσύνη και την αποδοχή που μας έχει δείξει ο κλάδος. Η δέσμευσή μας στην αριστεία και στην προσαρμοστικότητα στον διαρκώς εξελισσόμενο ναυτιλιακό τομέα μας τοποθετεί ως καθοριστική δύναμη, διευρύνοντας συνεχώς το πεδίο και την επιρροή μας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  1. Είμαστε μια επιχείρηση σε λειτουργεία. Μπορείτε να ξεκινήσετε την συνεργασία μαζί μας αμέσως χωρίς μακροχρόνιες, δαπανηρές και δύσκολες διαδικασίες εγκατάστασης.
  2. Μια αφοσιωμένη ομάδα στην υπηρεσία σας. Θα έχετε μια συγκεκριμένη ομάδα που θα σας επιτρέπει να ελέγχετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες και πρακτικές.
  3. Αποκλειστική δεξαμενή πληρώματών. Έχετε πλήρη έλεγχο στο πλήρωμά σας. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των πελατών εντός του DÖHLE SEAFRONT, και το πλήρωμα δεν μετακινείται από έναν πελάτη σε άλλον. Έχετε επίσης άμεση συνεργασία στις απαιτήσεις πρόσληψης και εκπαίδευσης.
  4. Δέσμευση στην Ανάπτυξη Εγχώριων Ταλέντων: Κυρίως εστιάζουμε στην καλλιέργεια εγχώριων ναυτικών για τους συνεργάτες μας, διαχειριστές και πλοιοκτήτες. Πιστεύουμε στη βιωσιμότητα της διαδικασίας μας για την παροχή πληρωμάτων, την οποία επιτυγχάνουμε αναπτύσσοντας εσκεμμένα το ταλέντο τους κατά την διάρκεια της διαδικασίας των προαγωγών. Αυτή η προσέγγιση διασφαλίζει όχι μόνο τη σταθερή παροχή ικανού προσωπικού αλλά και καλλιεργεί βαθύ αίσθημα αφοσίωσης και δέσμευσης.
  5. Παγκόσμια παρουσία. Διατηρούμε την Εταιρεία σας διακριτή. Η Εταιρεία σας επίσης θα έχει προεξέχουσα θέση στο πλήρωμα σας.
  6. Ισχυρούς δεσμούς με την Βιομηχανία: Η παρουσία μας είναι ισχυρή τόσο στις Φιλιππίνες όσο και στη διεθνή σκηνή, χάρη στις ισχυρές σχέσεις μας με την βιομηχανία. Αυτές οι δεσμοί μας επιτρέπουν να παραμένουμε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και αλλαγές, επιτρέποντάς μας να προσαρμοζόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά.
  7. Σταθερές Σχέσεις με την Κυβέρνηση των Φιλιππίνων: Διατηρούμε ισχυρούς δεσμούς με την κυβέρνηση των Φιλιππίνων, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και παραμένοντας σε συμφωνία με τις εθνικές ναυτιλιακές πολιτικές. Αυτές οι σχέσεις είναι κρίσιμες στη διευκόλυνση ομαλότερων λειτουργιών και στη διατήρηση υψηλών προτύπων στις υπηρεσίες μας.
  8. Καλλιέργεια Σχέσεων με τους Ναυτικούς και τις Οικογένειές τους: Επεκτείνουμε τη φροντίδα και την προσοχή μας πέρα από τους ναυτικούς μας για να συμπεριλάβουμε και τις οικογένειές τους. Κατανοούμε τον ουσιώδη ρόλο που η οικογενειακή υποστήριξη παίζει στη συνολική ευημερία και τις ικανοποιητικές συνθήκες εργασίας του πληρώματος.
    Καλλιεργώντας αυτές τις σχέσεις, δημιουργούμε ένα πιο ολοκληρωμένο και υποστηρικτικό περιβάλλον για τους ναυτικούς μας, το οποίο με τη σειρά του ενισχύει την απόδοση και την αφοσίωσή τους. Αυτή η προσέγγιση υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην ανθρώπινη πτυχή των δραστηριοτήτων μας, αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι μας δεν είναι απλώς εργαζόμενοι, αλλά άτομα με οικογένειες που αποτελούν ουσιαστικό μέρος της εκτεταμένης κοινότητάς μας.
  9. Εσείς Επηρεάζετε τη συμπεριφορά του οργανισμού. Ενώ ο οργανισμός μας είναι πλήρως αφοσιωμένος στην νόμιμη λειτουργία του και στην αποφυγή της διαφθοράς, η Döhle Seafront συνεργάζεται συνεχώς μαζί σας για την επίτευξη ηθικών/νόμιμων στόχων.
  10. Λειτουργίες προσαρμοσμένες στα μέτρα σας. Οι ευέλικτες διαδικασίες μας σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε υπάρχουσες υποδομές που μπορούν να διαμορφωθούν στα επιθυμητά σας πρότυπα και υπάρχοντα συστήματα.
  11. Αφοσίωση στη Συνεχή Βελτίωση: Εξελισσόμαστε και βελτιώνουμε συνεχώς τις μεθόδους και τις πρακτικές μας. Η δέσμευση αυτή στην αριστεία διασφαλίζει ότι παραμένουμε πάντα στην πρωτοπορία των βιομηχανικών προτύπων, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσία και βέλτιστες πρακτικές στους πελάτες μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επιλέξτε τη Döhle Seafront για τις ναυτιλιακές σας ανάγκες και βιώστε την απόλυτη ποιότητα  και αξιοπιστία στη διαχείριση του πληρώματος σας. Ας συγκυβερνήσουμε μαζί το μέλλον της ναυτιλίας.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

E-mail: general@doehle-seafront.com
LinkedIn: http://bit.ly/LinkedIn-DoehleSeafront
G/F, 2F & 3F DÖHLE HAUS MANILA
30-38 Sen. Gil. Puyat Avenue, Brgy. San Isidro, Makati City, Philippines